CSS Code (only visible on the theme builder)
JS Code (only visible on the theme builder)

ΝΕΑ

ΝΕΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ i-KERATIN SYSTEM

Την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 διεξήχθη σεμινάριο  look & learn στην ακαδημία της CLARITE PROFESSIONAL στην Αθήνα.

Παρουσιάσαμε όλες τις υπηρεσίες για τις θεραπείες κερατίνης. Antifrizz,  Mini λείανση και θεραπεία ισιωτικής.

Αναλύσαμε όλες τις λεπτομέρειες και τα «μικρά μυστικά» που θα δίνουν την δυνατότητα να προτείνουμε την ιδανική υπηρεσία για την κάθε πελάτισσα μας.

Εισηγήτρια: Κρίστι Βλάχου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ BALAYAGE EXPERT

Την Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 διεξήχθη μονοήμερο σεμινάριο θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης στην ακαδημία της CLARITE PROFESSIONAL στην Αθήνα.

Στόχος η μετεκπαίδευση των colorist, σε σύγχρονες και απόλυτα εμπορικές τεχνικές. Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο εξασφαλίζοντας την απόλυτη αποσαφήνιση των τεχνικών ΟMBRE ,BALAYAGE, FOILAYAGE, FREE HAND,MONEY PIECE, AIR TOUCH κτλ., ώστε οι συμμετέχοντες να είναι σε θέση να προσφέρουν ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στα ρεφλέ και στην επίτευξη τέλειων ενώσεων στα σβησίματα.

Εισηγήτρια: Κρίστι Βλάχου

PRECISSION CUTTING SEMINAR

Στις 12 και 13 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκαν στην Ακαδημία της CLARITE PROFESSIONAL τα σεμινάρια PRECISION CUTTING (κούρεμα ακριβείας) με εισηγητή τον Michael Mengisoglou. Τα σεμινάρια έγιναν σε δύο τμήματα, LOOK & LEARN και WORKSHOP. Σκοπός του σεμιναρίου LOOK & LEARN είναι να αναδείξει νέους τρόπους που επιτρέπουν στους επαγγελματίες κουπέρ να πετύχουν όμορφα και επιθυμητά αποτελέσματα στον χώρο του κομμωτηρίου τους καθώς και να απαντηθούν ερωτήματα που ίσως υπάρχουν σχετικά με το πώς προσεγγίζουμε την σωστή εκτέλεση μίας κουπ. Έτσι λοιπόν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεωρία που περιέχει τις βασικές αρχές του PRECISION CUTTING (κούρεμα ακριβείας), βλέποντας τις λειτουργίες των τριών βασικών τεχνικών και γεωμετρικών σχημάτων, πότε και γιατί τα χρησιμοποιούμε, πώς η σωστή στάση του σώματος και τα χωρίσματα έχουν τεράστια επιρροή στο κούρεμα που δημιουργούμε.

WORKSHOP

Από την θεωρία στην πράξη. Μέσα από συνεχόμενη πρακτική, αναπτύσσουμε τις δεξιότητες μας και δημιουργούμε νέες συνήθειες στον τρόπο που προσεγγίζουμε την τέχνη μας. Κατά την διάρκεια του WORKSHOP οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να αφοσιωθούν στις βασικές αρχές του PRECISION CUTTING (κούρεμα ακριβείας) και να εφαρμόσουν τη σωστή στάση του σώματος που θα βοηθήσει να υπάρχει ο απόλυτος έλεγχος της κουπ.

Επίσης το σεμινάριο εστιάζει στην προσωπολογία, πώς επιλέγουμε την σωστή κουπ ώστε να ταιριάζει απόλυτα στην πελάτισσα μας και πώς κάνουμε σωστή διάγνωση γρήγορα και εύκολα παίρνοντας ως γνώμονα την προσωπικότητα της και το στυλ της. Τέλος, παρουσίασε έναν διαφορετικό τρόπο σε styling και στέγνωμα των μαλλιών ώστε να έχουμε φυσικό όγκο και λεία υφή της τρίχας για να μπορούμε να δώσουμε τις τελευταίες πινελιές στο κούρεμα μας.

i-Keratin
GOLD ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ

Ισιωτική θεραπεία με φυτικές κερατίνες (σιτάρι, σόγια, καλαμπόκι), εμπλουτισμένη με πρωτεΐνη μεταξιού (σερικίνη), αμινοξέα, βούτυρο καριτέ και μαλακτικούς παράγοντες.

Ένα καινοτόμο μίγμα συστατικών που εισχωρεί στο φλοιό της τρίχας, ισιώνει τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους ελαστικότητα, απαλότητα ζωντάνια και λάμψη, ελέγχοντας το φριζάρισμα.

Χωρίς φορμαλδεΰδη – Formaldehyde free

MASTER COLOR SEMINAR

Ένα ολοκληρωμένο 6ήμερο σεμινάριο θεωρητικής και πρακτικής  εκπαίδευσης. Η καθοριστική εκπαίδευση στο συγκεκριμένο σεμινάριο είναι ότι εκπαιδευόμαστε ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε, όποιο χρώμα θέλουμε, να διορθώσουμε όποια απόχρωση θέλουμε, με όποιο προϊόν θέλουμε, γνωρίζοντας το πώς και το γιατί.

Επίσης αναλύουμε τις τεχνικές της παγκόσμιας αγοράς σε βάθος ώστε να μπορούμε να καταλάβουμε από μία φωτογραφία, ποια τεχνική πρέπει να εφαρμόσουμε.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ

Η μεσοθεραπεία με Υαλουρονικό, είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα αναδόμησης της τρίχας. Το βασικό συστατικό της τρίχας είναι η  κερατίνη η οποία υπάρχει μέσα στη τρίχα σε μορφή σπιράλ.

Στόχος της μεσοθεραπείας  είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα της τρίχας (λέπια), συγκεκριμένες ουσίες όπως μόρια κερατίνης, αμινοξέα, ενυδατική πανθενόλη και υαλουρονικό οξύ.

Έτσι λειτουργεί σαν filler και προσφέρει  υψηλή ποιότητα στη τρίχα.

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ

Η εταιρεία CLARITE PROFESSIONAL είναι η πρώτη εταιρία παγκοσμίως με ένδειξη θέσης απόχρωσης στο κουτί.

Επίσης η κωδικοποίησή της βαφής είναι και με αριθμούς και με γράμματα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε, το σύστημα που σας βολεύει

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σκανάρετε το QR, ώστε να δείτε προτεινόμενη εφαρμογή ρίζας με βαφή και αποχρωματισμό καθώς και εξισορρόπηση στα μήκη / άκρες.